Nem kérek dobozt, köszi!

Ft

Az Életvirág szappanok Magyarországon gyártott hullámkarton, vagyis papír dobozba vannak csomagolva, kivéve a Mosogató és a mini súrolószappanokat, méretük miatt.

Ez a karton papír óvja a szappanokat a fizikai behatásoktól, a napfénytől. Megkönnyítik a tárolást és a szállítást. Ezen van rögzítve a címke, amin elolvashatod, mikor jár le a szappan, mit tartalmaz, van-e allergén összetevő, ki készítette, mikor, és milyen bőrre ajánlott. Európában szigorú törvény szabályozza, hogy erről minden felhasználót érthetően tájékoztatni kell. Ezért kötelező a csomagolás a jelenlegi kozmetikai szabályok szerint.

Az első pillanattól (2015-ös vállalkozásindítástól) kezdve fontos, hogy a szappanok csomagolása teljesen műanyagmentes legyen, hogy minél kevésbé terhelje a környezetünket, miután kikerülnek belőle a szappanok. Több fajta sorsuk is lehet innentől:
– fatöüzelésű kályhában nyogodtan felhasználhatók begyújtósnak, mert kezeletlen a felületük.
– apróságok tárolására lehet használni, gyöngyök, golyók, ékszerek, gyerekeknek bármitartó 🙂
– szelektíven hulladéktárolóba teheted a címkéjével együtt, mert minden része újra feldolgozható, kezeletlen papír.
– visszaküldheted, visszaadhatod nekem.

Ha az utolsót választod, én némi tisztítás/fertőtlenítés után újra szappant teszek bele, lecserélem a címkéjét, vagy átírom a gyártási számot és lejárati dátumot. Nagy örömömre évente többszáz dobozt is visszajuttattok hozzám! WOW! Annyira hálás vagyok érte, a bolygónk és a közös jövőnk nevében is. Vannak olyan dobozok, amik már 2-3x is visszakerültek hozzám, és már újra várják a raktárban, hogy valakihez eljussanak. Ez persze postaköltséggel, vagy vesződéssel, időráfordítással jár, ezért nem mindenki választja, főleg, ha nem 15-20, csak 2-3 doboz kallódik nála. Érthető.

Ezért döntöttem úgy, hogy lehetőséget adok arra, hogy eleve doboz nélkül kerüljön hozzád a szappan! Hogyan? 🙂

  1. Válaszd ki ezt a terméket, amennyiben szappant is tettél a kosaradba.
  2. Olvasd el a FONTOS! részt (lentebb), mert választásoddal ki kell jelentened pár dolgot.
  3. Ha ajándékba IS veszel szappant, amit eredeti csomagolással együtt szeretnél meg- majd átadni, pontosan írd le a megjegyzésbe, hogy melyikhez kérsz MÉGIS, és ez hány darabra vonatkozik.
  4. A megrendelés után e-mailben kapsz egy kuponkódot. Nézd meg a spamek és a promóciók közt is, mert lehet, hogy odakerül.
  5. Következő vásárlásodnál használd a kódot, hálám jeléül, hogy segítesz nekem szebbé tenni ezt a világot! 🙂

 

 

Miért jó Neked?

  • Egy gombnyomással újrahasznosítasz.
  • Nem kell vesződni a dobozok visszaküldésével.
  • Kapsz cserébe egy kuponkódot e-mailen, amit a következő vásárlásodnál használhatsz fel. Minden szappanra, még az akciósokra és a félárasokra is 5% kedvezményt kapsz majd, időkorlátozás nélkül.
  • Ma is tettél valamit a bolygónkért és a jövőnkért! <3

 

FONTOS! Választásoddal kijelented....

A Nem kérek dobozt, köszi! termék kiválasztásával elismered, hogy ELOLVASTAD a rendelésedben kiválasztott szappanok összetevőjét a termékoldalon, TISZTÁBAN VAGY az allergén lehetőségekkel, és a termék lejárati dátumával. Ezzel kapcsolatos utólagos reklamációt nem jelentesz majd.
TUDOMÁSUL VESZED, hogy a termék szállítás során sérülhet, megnyomódhat, mert nem védi semmi. Tisztában vagy vele továbbá, hogy a termékek természetes összetevői miatt a direkt napfényre fakulással, megrövidült felhasználhatósági idővel reagálnak. Tudod, hogy a szappanok hosszas áztatása (szappantartóban, kádban, ..) megpuhítja és használhatatlanná teszi azokat. Tudod, hogy a szappanok szembe kerülését, lenyelését kerülni kell. Ha mégis megtörténik, bő vízzel kell leöblíteni. Tudomásul veszed, hogy egyéni allergiás reakciók is felléphetnek.
Köszönöm az ellenőrző hatóságok nevében! 🙂

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nem kérek dobozt, köszi!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük