Partnerek

Ha szeretnél Te is viszonteladó partner lenni, írj a hello@eletviragszappan.hu címre és mutatkozz be!

Kreliza

természetesen szép, mosható pelenkák

A Krelizánál saját tervezésű, prémium minőségű mosható pelenkákat és azok kiegészítő termékeit, leszoktató és fürdőbugyikat, valamint anyukáknak készülő hasznosságokat találsz.
Termékeim a környezetvédelem, a fenntarthatóság, de legfőképp babáink egészségének megőrzése jegyében készülnek.
Nézz szét a webshopban, próbáld ki és megtapasztalod, hogy a Kreliza világa mennyire más!

Webshop: www.kreliza.hu

Planet Herb - Budapest, IX.

gyógynövény bolt és webshop

Különböző gyógynövények széleskörű felhasználása és minden, ami kender! Ha rajongsz a kenderért és mindenért, ami abból készül, vagy az egészségedet természetes úton igyekszel megőrizni, mindenféleképp térj be hozzájuk! Kender tartalmú és főként gyógynövényes Életvirág szappanokat is találsz a boltban.

Üzlet: 1094 Budapest Páva utca 6.  +36-70-327-9508
Webshop: https://www.planetherb.hu/

SOrsi BioTéka - Dunavarsány

masszázs, tanácsadás, biobolt

Sallai Orsolya 20 éve kezdte pályafutását, mára masszőr, terapeuta, rehabilitációs tréner, komplexen nézi a pácienseit. Fontos számára, hogy teljes körű segítséget nyújtson nekik. A SOrsiBioTéka is ezzel a szemlélettel lett létrehozva, ahol az Életvirág termékek nagy része megtalálható. Szerinte a mozgáson túl nagyon fontos a test működéséhez, hogy milyen anyagokat fogyasztunk, és milyen anyagokat használunk tisztálkodás céljára is. Orsi több mint 5 éve csak Életvirág szereket használ, ezért jó szívvel javasolja is mindenkinek a termékeket a környezetében.

Elérhetőség: 2336 Dunavarsány, Petőfi lakótelep 4.  +36-20-435-6638
A SOrsi módszer: https://www.youtube.com/watch?v=K1B4_R3uJ_s
Weboldal: http://sorsimasszazs.hu/masszorok/sallai-orsolya-sorsi/ 

Julka - a zero waste webshop

hulladékmentes életmód támogatása

Ha csak szavakkal jellemezhetném a Julkát, akkor ez a 3 szó lenne: tudatosság, természetesség, fenntarthatóság. Ezeken az értékeken nyugszik a 2018-ban útnak indított webshop, melynek alapítói Leányvári Anett és Cozma Nastasia.
 
Céjuk megmutatni, hogy döntéseinkkel aktívan alakítjuk az életünket és a minket körülvevő környezetet. Választásainkkal lehetőségünk van tudatosan formálni a holnapot és kezünkbe venni az irányítást. Éppen ezért hoztak létre egy olyan vásárlói teret, ahol lehetőség van műanyagmentes, környezetbarát és praktikus alternatívákat találni a mindennapokhoz. Kínálatukkal igyekszenek lefedni az egész háztartást, a fogápolási és kozmetikai termékeken keresztül a vegyszermentes takarításhoz szükséges alternatívákon át a mosható textil konyhai eszközökig. Termékeik egy része teljesen természetes összetevőkből áll, másik része tartósságuknál fogva egy életre szóló alternatívát jelenthetnek az egyszer használatos termékekkel szemben. Nézz szét náluk és ismerd meg ezeket a fenntartható alternatívákat!
 

Környezetbarát életmód webshop

közösség, tudásmegosztás, kisvállalkozók támogatása

A Környezetbarát Életmódnál hisznek abban, hogy minden kicsi számít! Éppen ezért webáruházukban magyar kisvállalkozók zero-waste, fenntartható életmódot segítő alternatíváival találkozhattok!

Webshop: https://www.kornyezetbarateletmod.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kornyezetbarateletmod/

Youtube csatorna: https://www.youtube.com/kornyezetbarateletmod

Ecomood Hungary

webshop a tudatos mindennapokhoz

Az EcoMood Hungary célja, hogy lépésről lépésre tudatosságot csempésszen az emberek mindennapjaiba. Immár családi vállalkozásként elsősorban az egyszer használatos műanyag termékek leváltására kínálunk környezetbarát, tartós, praktikus alternatívákat a low waste szemléletmód szerint. Célunk, hogy együtt egy sokkal tudatosabb, tisztább, fenntartható jövőt tudjunk létrehozni a következő generációk számára.

Webshop: http://ecomood.hu
Instagram/Facebook: @ecomoodhungary

Zöld Misszió

Csomagolásmentes Bolt, Kecskemét
"a téged körülvevő környezet"

A Zöld Misszió Csomagolásmentes Bolt megnyitásával az alapítónak, Zubor Melisszának egy szemét- és pazarlásmentes élőhely fenntartása volt a célja. Egy közösség, melyben támogatják egymást az ehhez vezető úton. Hiszen a változás elérése valójában szemléletformálással és a mindennapi törekvéseinkkel kezdődik. Évek óta segítik a kecskemétiek zöld törekvéseit a hétköznapi életben. 

A bolt címe: 6000 Kecskemét, Vágó utca 3. szám alatt /5. ajtó, Kőhíd utca mellett/
Webshop: http://www.zoldmisszio.com/
Közösségi oldalak: https://www.facebook.com/zoldmisszio  és    https://www.instagram.com/zoldmisszio/