Vendégkönyv

Mit mondanak rólunk?

Fehér Anna

Tömören: MINDEN terméke csodás!
Az aleppói szappan nagyon lágy, finom és gyengéd (az orgonásnak nagyon finom illata van és az a másik kedvencem) A hajmosó szappannál szerintem jobb nem is lehetne, az arckrém nagyon jól táplálja a bőrömet de mégsem lesz tőle “nehéz/zsíros” érzésem, a homoktövises krém rendkívül tápláló és a hosszantartó illattal, puha, selymes érzettel bedobta magát a szívembe.

Rása Kinga

Csodaszerek,
1,5 hónapja elhagytam minden vegyszeres sampont és balzsamot. Csak vízzel mostam hajat,de a töve nagyon zsíros maradt. Elhatároztam keresek olyan termeket ami természetes és nem egy multicég által legyártott termek. Már amikor az oldalt olvastam magával ragadott Zsuzsi szellemisége,ahogyan gondolkodik a szappanokrol/termékekről. Úgy vartam mint a messiást. Az első mosasnal nagyon kemény,érdes lett a hajam,aztan folytattam a precízen leírt használati utasítást, nem használtam semmilyen balzsamot, leöblítettem citromos vízzel,amibe tettem belsoleg is használható levendula olajat. Már amikor mostam a kezem is sokkal puhább lett,milyen érdekes. Frissítő élmény. Azt éreztem soha nem volt meg ilyen tiszta a fejborom! Örök hala,csak ajánlani tudom!
Szeretettel,Kinga

B. Janka

Nem csak a szappanok TÖKÉLETESEK, pedig már az is nagy szó hogy ennyire természetközeli és bolygó barát, ráadásul még a bőrödnek is jobb. De emellett a készítő is ritka kincs, hozzáértő, hiteles és emellett kedves és páratlanul segítőkész. És ez az első szappan, amit valóban megfelelőnek gondolok ajándékba – bárkinek. Maga a szappan külleme és a csomagolás is FANTASZTIKUS. 

Zombori Zita

Rózsa szappant próbáltam ki, és nem csalódtam! Illata isteni, nagyon szép a megjelenése, érezni az olajok ápolását a bőrön. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 

Kovácsné Szűcs Ágnes

Volt szerencsém kipróbálni Zsuzsi aleppó szappanját 🙂 Nagyon finom az állaga, az illata kellemes. Az arcomon használtam, finom puha lett tőle a bőröm, és azt a néhány pattanást is leszárította, ami az arcomon volt, a bőrömet viszont nem szárította ki. Mégegyszer köszönöm a lehetőséget 

Müller-Kojer Zsuzsanna

A hajmosó szappanja simán veri a Mannásat, jobb az illata, jobban habzik, jobban tisztít és szebb is 😊 Majdnem feladtam már a szappanos hajmosást, mikor végre megtaláltam Zsuzsi szereit 

Csontos Éva

Meg volt az első próba a sampon szappannal, hát Zsuzsi fantasztikusat alkottál. Nagyon jól habzik, és selymes lett tőle a hajam, most kíváncsi vagyok meddig bírja, mikor kell újra mosni, eddig 3 naponta mostam. Köszönöm, hogy kipróbálhattam.

Lukáts Andrea

A kenderes szappan egyszerűen csodát tesz a száraz bőrömmel! Imádom!

Tünde Boros

“A száraz bőröm nagyon szereti a szappanjaidat, Zsuzsi! Nekem mégis a hajmosós a kedvencem… meg azok a megdöbbent arcok, amikor válaszolok a kérdésre, hogy “úristen, neked mitől csillog így a hajad” :D”