A szappanfőzés kémiája – GYAKORLAT

1000 Ft16000 Ft

Minden, amit csak alkalmazni lehet a szappanfőzés során, kipróbáljuk egy szappanon!

Sok ezer szappan készítése során szerzett tapasztalatomat adom át jól követhető módon, laikusoknak, akik még nem találkoztak kézműves szappannal, és azoknak is, akik már gyakorlott szappankészítők, de tovább szeretnének tovább lépni, vagy egyszerűen hiányoznak bizonyos alapok.

A 4 órás bemutató során egy tömb szappant készítünk, és benne, rajta, mellette, alkalmazunk, kipróbálunk mindent, amit csak lehet, hogy otthon variálhasd a lehetőségeket. Megkapod a szappan receptjét, és egy 100g-os szeletet is belőle, amit a következő Életvirág rendelésed mellé postázok majd. Erre a rendelésre 15% kedvezmény jár minden résztvevőnek!

Meg nem valósulás esetén, tehát ha a szervező oldaláról történik a lemondás, a befizetett összeg 100%-ban visszajár.
Visszamondás esetén, tehát ha a résztvevő nem tud megjelenni, a befizetett összeg 50%-át térítjük vissza a program napja előtti 8. napig, utána nincs visszatérítés.

További információk

Helyszín és időpont

Budapest, 2023. augusztus 5. – Patent Workshopház, Kecskemét, 2023. július 29. – Danu Jóga Központ, Csobánka, 2023. augusztus 12. – Segítő nővérek háza, Gomba, 2023. augusztus 25-26. – Gyüttment Találkozó

Miért jó Neked?

Gyakorlati bemutató:

– eszközök – lassúfőző, edények, spatulák
– alapanyagok – kb.20 féle olaj és vaj (kivéve a pálma)
– lúgoldás vízben, tejben, sörben, gyümölcslében
– vegyes lúgozás
– selyemoldás, mézelés
– színezők – növények, fűszerek, kivonatok
– festő növények, agyagok – vízzel vagy olajjal keverjem?
– megfelelő munkavédelmi eszközök
– a szappanfőzés fázisai – honnan tudom, hogy kész?
– pH-mérés, kontroll
– a szappanmassza mézelése
– illóolaj, illatolaj, természetes parfüm kombinálása, adagolása

Négy óra alatt éppen elkészül egy főzött szappan. Ezért előkészítek mindent eszközt és egy nagyon finom kis szappan receptjét. Az alapanyagok nem olcsók, igazán minőségi szappan fog készülni. Minden általam használt színezőt KIPRÓBÁLUNK a szappanban. Meglehetősen színes lesz. 🙂

FONTOS! Nem fogok elméleti tudást átadni, csak gyakorlatra lesz idő. Ha úgy érzed, szükséges a felkészülés előtte, gyere el az ELMÉLETI előadásra. Ha csak egy kis emlékeztető kell, lesz lehetőséged egy általam írt összefoglaló füzetet megvásárolni a helyszínen.

Minden résztvevő 15% kedvezményt kap a Életvirág termékekre! Ezt kupon formájában, elektronikusan válthatod be rendelés során!

Mit tud még?

Szívem-lelkem a szappanokban van, amit most átadok Neked.

Nem tartok vissza semmilyen infót.

Rengeteg dolgot fogsz látni, de nyugi, egy fantasztikus szappan elkészítéséhez ennek a töredékét is elég megismételned otthon.

Amennyiben úgy érzed, jó lenne meghallgatni az elméleti hátteret, alaptudást szerezni a szappankészítés kémiájához, gyere el az ELMÉLETI előadásra.

A program minimum 5 fővel indul. Meg nem valósulás esetén a befizetett összeg 100%-ban visszajár. Visszamondás esetén a befizetett összeg 50%-át térítjük vissza a program napja előtti 8. napig.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A szappanfőzés kémiája – GYAKORLAT” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük